Bonusi in nagrajevalni sistem

Zvestoba se pri nas nagrajuje. Plačilna kartica zvestobe vas lahko pripelje do številnih ugodnosti v okviru-prodajno servisne mreže znamk VOLKSWAGEN, ŠKODA, SEAT, VOLKSWAGEN Gospodarka vozila in Porsche v sodelovanju s PORSCHE FINANCE GROUP SLOVENIA.
Owl Image
Vse na enem mestu

Plačilna funkcionalnost Porsche Group Card zagotavlja našim strankam celovito ponudbo različnih produktov na enem mestu. Poleg financiranja, zavarovanja in vzdrževanja vozil pridobite s kreditno kartico PGC tudi možnost financiranja ostalega blaga in storitev pri pooblaščenih trgovcih in serviserjih.
Owl Image
E-račun

Ker znamo prepoznati zahteve naših strank in stopamo v koraku s časom, so imetniki kreditne kartice Porsche Group Card deležni visoke stopnje elektronskega poslovanja v okviru e-računov, direktnih obremenitev, spletnega portala ipd.
Owl Image
Ukrojeno po meri

Plačilna kartica zvestobe je ukrojena po meri stranke! Stranki je omogočeno flekisbilno obročno odplačevanje blaga in storitev - plačaj kolikor želiš, kadar želiš (a vsaj 1x mesečno minimalni znesek) - z limitom po zmožnostih stranke.
Owl Image
Brezgotovinsko plačevanje

Gotovina? Kartica. Brezstična tehnologija prinaša moderno in hitro brezgotovinsko plačilo servisa, dodatne ali dopolnilne opreme ter ostale ponudbe pooblaščenih trgovcev in serviserjev.
Owl Image
Obveščanje

Varnost in informiranost sta pomembni! SMS sistem obveščanja strankam omogoča prejemanje kratkih sporočil v primeru nakupov s Porsche Group Card, hkrati pa zagotavlja učinkovito obveščanje strank o novostih, akcijah, ugodnostih idr.
Owl Image

financiranje

Obročno odplačevanje po vaši meri.

zavarovanje

S plačilno kartico zvestobe ste pripravljeni na vse.

prodaja

Pomagamo vam uresničiti sanje.

servis

Poskrbimo za vas in vaše vozilo.

ugodnosti

Včasih je uresničitev vaših želja bližje, kot si mislite.

zabava

Z eno kartico do brezskrbnih užitkov.

Plačilo servisnih storitev, nadomestnih delov ali dodatne opreme na obroke
Naročite plačilno kartico zvestobe in izkoristite ugodnosti prilagodljivega brezgotovinskega obročnega odplačevanja, ki vam jih v sodelovanju s podjetjem Porsche Kredit in Leasing ponujamo v okviru prodajno-servisne mreže znamk VOLKSWAGEN, ŠKODA, AUDI, SEAT, VOLKSWAGEN Gospodarska vozila in PORSCHE.
SPLOŠNE INFORMACIJE:
080 88 46
INFORMACIJE GLEDE PLAČILNE FUNKCIONALNOSTI:
01/53-03-700
Splošni pogoji